Προϊόντα για κρασί με (23)

Crémant de Loire ροζέ - Κομψό και φρουτώδες κρασί

Crémant de Loire ροζέ - Κομψό και φρουτώδες κρασί

CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Αργιλώδες-αμμώδες. VINIFICATION ET ELEVAGE : Σταφύλια που συλλέγονται προσεκτικά στο χέρι σε κασόνια. Οινοποίηση σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο. Φερμουί και παλαίωση σε οινολάσπες για 12 μήνες σε κελάρι. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. NOTES DE DEGUSTATION : Λεπτές φυσαλίδες που κοσμούν ένα ροζ σολομό. Αρωματική μύτη με φρουτώδεις και ανθικές νότες. Φρέσκια, φρουτώδης και κομψή γεύση. ACCORD METS/VIN : Γιορτινά απεριτίφ, κοκτέιλ, τάρτα φράουλας. TEMPERATURE DE SERVICE : Μεταξύ 7 και 9°C. Κουτί με 6 φιάλες των 75cl
Amphoria - Blanc de Noir 2020 - Βιολογικό λευκό κρασί, Κρασί από τη Γαλλία, Πιστοποιημένο βιολογικό

Amphoria - Blanc de Noir 2020 - Βιολογικό λευκό κρασί, Κρασί από τη Γαλλία, Πιστοποιημένο βιολογικό

Βρίσκονται στο νότο της Βεντέ, οι Vignobles Fagot παράγουν βιολογικά κρασιά με τη μέγιστη προσοχή στο περιβάλλον.
Προσαρμοσμένη κάβα κρασιού - Ενσωματωμένη κάβα κρασιού σε κουζίνα από μασίφ δρυ

Προσαρμοσμένη κάβα κρασιού - Ενσωματωμένη κάβα κρασιού σε κουζίνα από μασίφ δρυ

Μια κλιματιζόμενη αίθουσα ενσωματωμένη στην κουζίνα ως προσθήκη πίσω από τοίχους από χάλυβα και γυαλί. Αυτό το κελάρι κρασιού επιτρέπει την έκθεση και την εξυπηρέτηση περισσότερων από 500 φιαλών κρασιού.
Οι απορρίψεις οινοποιίας - Συστήματα επεξεργασίας Cascade Twin και Vitimax

Οι απορρίψεις οινοποιίας - Συστήματα επεξεργασίας Cascade Twin και Vitimax

Για την επεξεργασία των οινοποιητικών αποβλήτων, διατίθενται δύο διαδικασίες: Cascade Twin: μια διαδικασία βιολογικής επεξεργασίας "εκτατικής", που συνδυάζει αεριζόμενο αποθηκευτικό χώρο και επεξεργασία φινιρίσματος σε μαζικό πυρίτιο. Η ρύπανση συγκεντρώνεται κατά τις περιόδους συγκομιδής και οινοποίησης. Vitimax: μια διαδικασία αερόβιας βιολογικής επεξεργασίας αποβλήτων "συνεχώς", τις περισσότερες φορές σε υπόγεια δεξαμενή που περιλαμβάνει: - ένα ταμπούρι οινοποιητικών αποβλήτων - ρύθμιση της ροής τροφοδοσίας της επεξεργασίας - μια αερόβια βιολογική επεξεργαστική κάμερα - μια κάμερα καθίζησης με ανάκτηση των δευτερογενών ιλύων ή μια ορυκτοποίηση των ιλύων μέσω φίλτρων φυτεμένων με καλαμιές Αυτά τα 2 συστήματα μπορούν να συμπληρωθούν με φίλτρα φυτεμένα με καλαμιές προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η διαχείριση των ιλύων που παράγονται από την επεξεργασία των αποβλήτων του οινοποιείου. > για περισσότερες πληροφορίες: www.agroenvironnement.com
Γκρίζο Αλάτι από τη Λευκή Χώρα Σαλάτα Κόκκινο Κρασί - ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ ΑΛΑΤΙ

Γκρίζο Αλάτι από τη Λευκή Χώρα Σαλάτα Κόκκινο Κρασί - ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ ΑΛΑΤΙ

Ο ιδανικός σύντροφος για όλες τις συνταγές σας με κρασί, ή απλά για να ενισχύσετε τα πιάτα σας. Ιδανικό για κόκκινες σάλτσες, το μαγείρεμα κρεάτων, τις ατμισμένες πατάτες, τα πιάτα με ντομάτα, τις παραδοσιακές σούπες. Το κρασί, κόκκινο ή λευκό, στην προετοιμασία των φαγητών χρονολογείται από την Αρχαιότητα και υπάρχουν ακόμη πολλές αποδείξεις σήμερα στην τοπική κουζίνα. Αδύνατο να αναφερθεί το κόκκινο κρασί στην κουζίνα χωρίς να σκεφτούμε το κοτόπουλο κρασάτο, το βοδινό Μπουργκινιόν, τη ντομάτα και πολλές άλλες συνταγές. Μετά την εξάτμιση του αλκοόλ, το κόκκινο κρασί προσφέρει τα τανίνες του που θα δώσουν στα πιάτα αυτόν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα. SKU:SGEVR250
Le Petit Fagot - Rosé 2020 - Ροζ κρασιά, IGP Val de Loire, Πιστοποιημένο βιολογικό

Le Petit Fagot - Rosé 2020 - Ροζ κρασιά, IGP Val de Loire, Πιστοποιημένο βιολογικό

Βρίσκονται στο νότο της Vendée, οι Vignobles Fagot παράγουν βιολογικά κρασιά με τη μέγιστη προσοχή στο περιβάλλον.
Crémant de Loire Brut - Κομψό κρασί γεμάτο φινέτσα

Crémant de Loire Brut - Κομψό κρασί γεμάτο φινέτσα

CEPAGE : Chenin και Grolleau gris. TERROIR : Αργιλο-αμμώδες. VINIFICATION ET ELEVAGE : Σταφύλια που συλλέγονται προσεκτικά στο χέρι σε κασόνια. Οινοποίηση σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο. Πραγματοποίηση αφρισμού και ωρίμανση σε οινολάσπες για τουλάχιστον 12 μήνες σε κελάρι. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. NOTES DE DEGUSTATION : Λεπτές φυσαλίδες που καλύπτουν μια ανοιχτόχρωμη κίτρινη απόχρωση. Ανθώδεις και φρουτώδεις αρώματα με νότες μπριός. Φρέσκια και κομψή γεύση. ACCORD METS/VIN : Γιορτινά απεριτίφ, κοκτέιλ και επιδόρπια. TEMPERATURE DE SERVICE : Μεταξύ 7 και 9°C. Κουτί με 6 φιάλες των 75cl
Anjou Rouge - Φρουτώδες και Απαλό Κόκκινο Κρασί

Anjou Rouge - Φρουτώδες και Απαλό Κόκκινο Κρασί

Χρυσό Μετάλλιο Διεθνούς Διαγωνισμού Gilbert & Gaillard 2019 ΕΤΟΣ: 2018 ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Cabernet franc. ΕΔΑΦΟΣ: Αργιλοασβεστολιθικό. ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ: Σταφύλια που συλλέγονται σε πολύ καλή ωριμότητα, αποκομμένα 100%. Ζύμωση 15 ημερών με έλεγχο θερμοκρασίας. Ωρίμανση 6 μηνών σε δεξαμενές inox. ΟΝΟΜΑΣΙΑ: AOP Anjou Rouge. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ: Χρώμα έντονα κόκκινο, γκρανάτ. Λεπτή μύτη, λεπτές αρωματικές νότες από κόκκινα φρούτα, μαύρη σταφίδα και φραγκοστάφυλο. Ευχάριστη και ισορροπημένη δομή. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΚΡΑΣΙΟΥ: Χαρτοκοπτική, κόκκινα κρέατα, ήπια τυριά. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: Μεταξύ 15 και 17°C. Κουτί με 6 φιάλες των 75cl
Le Petit Fagot - Sauvignon 2020 - Βιολογικό Λευκό Κρασί, IGP Vale de Loire, Πιστοποιημένο Βιολογικό

Le Petit Fagot - Sauvignon 2020 - Βιολογικό Λευκό Κρασί, IGP Vale de Loire, Πιστοποιημένο Βιολογικό

Βρίσκονται στο νότιο Vendée, οι Vignobles Fagot παράγουν βιολογικά κρασιά με τη μέγιστη δυνατή σεβασμό προς το περιβάλλον.
Sauvignon Blanc - Φρέσκο και φρουτώδες λευκό κρασί

Sauvignon Blanc - Φρέσκο και φρουτώδες λευκό κρασί

ΜΙΛΛΕΣΙΜΕ: 2020 CEPAGE: Sauvignon blanc. TERROIR: Αργιλοσαθρώδες. VINIFICATION ET ELEVAGE: Απαλή πίεση. Ζύμωση σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρηθεί η αρωματική νεότητα του φρούτου. Ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες σε δεξαμενές inox. APPELLATION: IGP Val de Loire Sauvignon. NOTES DE DEGUSTATION: Λαμπερό χρώμα, ανοιχτό κίτρινο με πράσινες ανταύγειες. Έντονη, λεπτή μύτη με ανθικές νότες (γιασεμί, άνθος της αμπέλου) και εσπεριδοειδή (γκρέιπφρουτ). Ζωντανή, αρμονική γεύση γεμάτη φρεσκάδα. ACCORD METS/VIN: Ορεκτικά, θαλασσινά, ψάρια. TEMPERATURE DE SERVICE: 8°C. Κουτί με 6 φιάλες των 75cl
Frédéric Fagot Signature - Rosé 2020 - Βιολογικό ροζέ κρασί, IGP Val de Loire, Πιστοποιημένο βιολογικό

Frédéric Fagot Signature - Rosé 2020 - Βιολογικό ροζέ κρασί, IGP Val de Loire, Πιστοποιημένο βιολογικό

Βρίσκονται στη νότια Vendée, οι Vignobles Fagot παράγουν βιολογικά κρασιά με τη μέγιστη προσοχή στο περιβάλλον.
Rosé d'Anjou - "Τρυφερότητα" - Μαλακό και Μυρωδάτο Ροζέ Κρασί

Rosé d'Anjou - "Τρυφερότητα" - Μαλακό και Μυρωδάτο Ροζέ Κρασί

MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Λιμνών αργίλου. VINIFICATION ET ELEVAGE : Σταφύλια που συλλέγονται σε πολύ καλή ωρίμανση. Μακράνωση 24 ωρών σε χαμηλή θερμοκρασία. APPELLATION : AOP Ροζέ ν'Ανζού. NOTES DE DEGUSTATION : Ροζέ χρώμα. Αρμονική μύτη από μικρούς κόκκινους καρπούς. Γευστική, τρυφερή γεύση με φινάλε γεμάτο φρούτα και πιπεράτες πικάντικες νότες. ACCORD METS/VIN : Απεριτίφ, αλλαντικά, πίτσα, επιδόρπια με φρούτα. TEMPERATURE DE SERVICE : Μεταξύ 6 και 8°C. Κουτί με 6 φιάλες των 75cl
Coteaux de l'Aubance - Χαρακτηριστικό, κρεμώδες και φρουτώδες γλυκό κρασί

Coteaux de l'Aubance - Χαρακτηριστικό, κρεμώδες και φρουτώδες γλυκό κρασί

MILLESIME : 2018 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Gravier d'Anjou. VINIFICATION ET ELEVAGE : Απαλή πίεση 3 επιλεγμένων τρυγημάτων σταφυλιών που έχουν υποστεί αποξήρανση και βοτρύτη. Ζύμωση σε δρύινα βαρέλια και στη συνέχεια ωρίμανση 12 μηνών πάνω σε λεπτά οινολάσπης για την εξαγωγή μιας πολύπλοκης αρωματικής δομής. APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance. NOTES DE DEGUSTATION : Λαμπερό και χρυσό χρώμα. Αρμονική πολύπλοκη αρωματική σύνθεση από γλυκά φρούτα (βερύκοκα, κυδώνια), μέλι, μπαχαρικά γύρω από λεπτές νότες ξύλου. Κρεμώδης επίθεση υποστηριζόμενη από μια γευστική, μακρά και φρέσκια δομή. ACCORD METS/VIN : Απεριτίφ, φουά γκρα, επιδόρπια, γλυκά ψωμάκια, τάρτες με λευκά φρούτα. TEMPERATURE DE SERVICE : 10°C. Κουτί με 6 φιάλες των 75cl
Cabernet d'Anjou ροζέ - Φρουτώδες και τρυφερό ροζέ κρασί

Cabernet d'Anjou ροζέ - Φρουτώδες και τρυφερό ροζέ κρασί

ΜΙΛΛΕΣΙΜΕ: 2020 CEPAGE: Cabernet franc. TERROIR: Λιμνών αργιλοειδών. VINIFICATION ET ELEVAGE: Σταφύλια που συλλέγονται σε καλή ωρίμανση. Μακράνωση 24 ωρών, σε χαμηλή θερμοκρασία, για την εξαγωγή του χρώματος. Ζύμωση σε δεξαμενές inox, σε χαμηλή θερμοκρασία, για να διατηρηθεί το αρωματικό δυναμικό του φρούτου και η φρεσκάδα του. APPELLATION: AOP Cabernet d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION: Ρούχα ελκυστικά, πορτοκαλί χαλκού. Μύτη λουλουδένια (πέταλα τριαντάφυλλου) και φρουτώδης (φράουλα, σμέουρο). Επίθεση μαλακή και γευστική με όμορφη φρουτώδη επιμονή. ACCORD METS/VIN: Απεριτίφ, πεπόνι, καλοκαιρινή σαλάτα, εξωτική κουζίνα. TEMPERATURE DE SERVICE: Μεταξύ 6 και 8°C. Κουτί με 6 φιάλες των 75cl
Anjou Villages Brissac - "Marne à Ostracées" - Ισχυρό και χαρακτηριστικό κόκκινο κρασί

Anjou Villages Brissac - "Marne à Ostracées" - Ισχυρό και χαρακτηριστικό κόκκινο κρασί

Οδηγός Hachette 2020 ΜΗΝΥΜΑ: 2017 ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Cabernet franc. ΕΔΑΦΟΣ: Μαρνές με οστρακοειδή (στρείδια) σε αργιλοασβεστολιθικό έδαφος. ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗ: Σταφύλια που συλλέγονται σε πολύ καλή ωρίμανση και αποστεωμένα 100%. Μακρά εκχύλιση 1 μήνα για να ευνοηθεί η εξαγωγή του χρώματος και να προσφερθεί μια σύνθετη δομή. Ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια για 12 μήνες. ΟΝΟΜΑΣΙΑ: AOP Anjou Villages Brissac. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ: Εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα. Ωραία αρωματική έκφραση από κόκκινα και μαύρα φρούτα. Βελούδινη και σύνθετη γεύση που συνδυάζει μαύρη σταφίδα, βιολέτα και ξυλώδεις νότες. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΚΡΑΣΙΟΥ: Χαρτοκοπτική, γευστικά κρέατα, θηράματα, πιάτα με σάλτσες και τυριά. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: 17°C. Κουτί με 6 φιάλες των 75cl
Anjou Blanc - 'Les Justices' - Ικανό και μεταλλικό λευκό κρασί

Anjou Blanc - 'Les Justices' - Ικανό και μεταλλικό λευκό κρασί

MILLESIME : 2020 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Λιμνών αργίλου. VINIFICATION ET ELEVAGE : Σταφύλια που συλλέγονται προσεκτικά στο χέρι. Απαλή πίεση. Ωρίμανση σε λεπτές οινολάσπες σε δεξαμενές inox. APPELLATION : AOP Anjou Blanc. NOTES DE DEGUSTATION : Χρώμα κίτρινο άχυρο. Πολύπλοκο άρωμα από εξωτικά φρούτα και μέλι. Φρέσκια και πλούσια γεύση με μεταλλικές νότες. ACCORD METS/VIN : ψάρια, τυρί κατσικίσιο. TEMPERATURE DE SERVICE : 9°C. Κουτί με 6 φιάλες των 75cl
Anjou Blanc Δρύινο Βαρέλι - Ισχυρός και Χαρακτηριστικός Λευκός Οίνος

Anjou Blanc Δρύινο Βαρέλι - Ισχυρός και Χαρακτηριστικός Λευκός Οίνος

Αργυρό Μετάλλιο Διεθνές Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ΧΡΟΝΙΑ: 2017 ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Chenin. ΕΔΑΦΟΣ: Αργιλώδες-αμμώδες. Οινοποίηση και Ωρίμανση: Απαλή πίεση στα σταφύλια που έχουν χρυσίσει από τον ήλιο. Ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια πάνω σε λεπτά οινολάσπης για την εξαγωγή μιας σύνθετης δομής. ΟΝΟΜΑΣΙΑ: AOP Anjou Blanc. ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ: Ανοιχτό χρυσό χρώμα, λαμπερό. Αρώματα από φρούτα με κίτρινη σάρκα, ανθισμένες και πικάντικες νότες (βανίλια). Πλούσια γεύση με λιπαρότητα και όγκο. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΚΡΑΣΙΟΥ: Ψάρια σε σάλτσα, καραβίδες, καπνιστά ζαμπόν, τυριά. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ: 9°C. Κουτί με 6 φιάλες των 75cl
Frédéric Fagot Signature - Sauvignon 2020 - Βιολογικό λευκό κρασί, IGP Val de Loire, Πιστοποιημένο βιολογικό

Frédéric Fagot Signature - Sauvignon 2020 - Βιολογικό λευκό κρασί, IGP Val de Loire, Πιστοποιημένο βιολογικό

Βρίσκονται στο νότο της Βεντέ, οι Vignobles Fagot παράγουν βιολογικά κρασιά με τη μέγιστη προσοχή στο περιβάλλον.
Πιεστικό αδρανούς αερίου - Bucher Inertys - Πιεστικά Bucher Inertys - Εφαρμογή σε κόκκινο κρασί - Νέο

Πιεστικό αδρανούς αερίου - Bucher Inertys - Πιεστικά Bucher Inertys - Εφαρμογή σε κόκκινο κρασί - Νέο

Αναφορά Vinitech 2014 Κατά τη διάρκεια της πίεσης, και ειδικότερα κατά τις επαναπιέσεις, η επαφή του στέμφυλου με τον αέρα που περιέχεται στη δεξαμενή του πιεστηρίου προκαλεί διάλυση οξυγόνου. Αυτή η παροχή οξυγόνου είναι μαζική, τα κρασιά μετά από θρυμματισμό μπορεί να περιέχουν από 2,0 έως 7,5 mg/l. Η συγκέντρωση είναι αντιστρόφως ανάλογη με τον όγκο που εξάγεται, οι τελευταίες πιέσεις είναι οι πιο πλούσιες σε διαλυμένο οξυγόνο. Μια πρόσφατη μελέτη με το ISVV (Μπορντό) επιβεβαιώνει ότι η διαδικασία Bucher Inertys μειώνει σημαντικά το διαλυμένο οξυγόνο στα κρασιά και τροποποιεί τον οργανωληπτικό τους χαρακτήρα. Για τον Philippe Darriet, Καθηγητή, Διευθυντή της Μονάδας Έρευνας Οινολογίας ISVV Μπορντό: «Τα κόκκινα κρασιά πίεσης (Merlot και Cabernet Sauvignon) που παρασκευάστηκαν το 2014 και το 2013 (Merlot) με πίεση υπό ουδέγες αέρια εκφράζουν πιο λεπτές αρωματικές νότες, λιγότερο επηρεασμένες από τις φυτικές αρωματικές αποχρώσεις του στέμφυλου που συνήθως σχετίζονται με τα κρασιά πίεσης. Οι τανίνες, που υπάρχουν στους χυμούς του τέλους της πίεσης φαίνεται επίσης να είναι λιγότερο σκληρές. Από χημική άποψη, τα κρασιά περιέχουν χαμηλότερες συγκεντρώσεις σε MND: 3-μεθυλ-2,4-νοναδιόνη, πολύ οσμηρό συστατικό που σχετίζεται με μια οξειδωτική εξέλιξη των κρασιών (Pons et al. 2008, 2011, 2013)». www.bucher-inertys.com
Τανυστικά φίλτρα κρασιού – Flavy FX - Τανυστικά φίλτρα Flavy FX 2 έως FX 10

Τανυστικά φίλτρα κρασιού – Flavy FX - Τανυστικά φίλτρα Flavy FX 2 έως FX 10

Σχεδιασμένη για να φιλτράρει όλους τους τύπους κρασιών, η νέα σειρά FX είναι η καλύτερη απάντηση στις απαιτήσεις των ιδιωτικών και συνεταιριστικών οινοποιείων. Ροή: έως 10 hl/h ανά μονάδα ανάλογα με τους τύπους κρασιών και τις λειτουργικές συνθήκες Flavy Αριθμός μονάδων Επιφάνεια φιλτραρίσματος (m²) Μήκος (mm) Πλάτος (mm) Ύψος (mm) FX2 2 24 1568 861 1834 FX3 3 36 1836 861 1834 FX5 5 60 2922 990 1939 FX6 6 72 2922 990 1939 FX8 8 96 2966 1200 2120 FX10 10 120 3242 1200 2120
Τανυστικοί Φίλτροι Κρασιού – Flavy FX - Τανυστικοί Φίλτροι Flavy FX 100 έως FX 300

Τανυστικοί Φίλτροι Κρασιού – Flavy FX - Τανυστικοί Φίλτροι Flavy FX 100 έως FX 300

Η σειρά φίλτρων Flavy FX 100 έως FX 300 είναι η καλύτερη απάντηση στις απαιτήσεις των εμπόρων – εμφιαλωτών. Με μεγάλη χωρητικότητα, αυτά τα φίλτρα συνδυάζουν απόδοση, αξιοπιστία και σεβασμό προς το περιβάλλον. Ροή: έως 10 hl/h ανά μονάδα ανάλογα με τους τύπους κρασιών και τις λειτουργικές συνθήκες Flavy Αριθμός skid με 10 μονάδες φιλτραρίσματος Επιφάνεια φιλτραρίσματος (m²) Μήκος (mm) Πλάτος (mm) Ύψος (mm) FX100 1 120 3775 3257 2442 FX200 2 240 5525 3257 2442 FX300 3 360 7275 3257 2892
Πιεστικό αδρανούς αερίου - Bucher Inertys - Πιεστικά Bucher Inertys - Εφαρμογή σε λευκά και κόκκινα κρασιά

Πιεστικό αδρανούς αερίου - Bucher Inertys - Πιεστικά Bucher Inertys - Εφαρμογή σε λευκά και κόκκινα κρασιά

Χάρη στη διαδικασία αποκλειστικής πίεσης υπό αδρανές αέριο Bucher Inertys, το 100 % των πιεσμένων γλεύκων προστατεύεται από την οξείδωση. Το χρώμα, η τυπικότητα και το αρωματικό δυναμικό παραμένουν υποσχόμενα για φρέσκα, ευχάριστα λευκά και ροζ κρασιά, με γεύση φρούτου, που είναι καλά προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Λειτουργία μόνιμη σε κλειστό κύκλο, το αέριο που χρησιμοποιείται ανακυκλώνεται μέσω μιας ευέλικτης δεξαμενής και μπορεί έτσι να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Τα λειτουργικά κόστη είναι χαμηλά. Η διαδικασία είναι πλήρως αυτόματη. Η Bucher Inertys είναι διαθέσιμη για τις σειρές: • Bucher XPlus 22 έως 80 • Bucher XPert 100 έως 450 www.bucher-inertys.com
Τανγκενσιακοί φίλτροι κρασιού – Flavy FX - Τανγκενσιακοί φίλτροι Flavy FX Tandem

Τανγκενσιακοί φίλτροι κρασιού – Flavy FX - Τανγκενσιακοί φίλτροι Flavy FX Tandem

Η Flavy FX Tandem βασίζεται στη συνεργασία δύο ειδικών μηχανών που λειτουργούν ταυτόχρονα και με διαφορετικό τρόπο: η μία φιλτράρει τα ακατέργαστα κρασιά και η άλλη συγκεντρώνει τα υπολείμματα του πρώτου φίλτρου. Κάθε φίλτρο της έννοιας Flavy FX Tandem έχει τη δική του εφαρμογή, διαθέτει τους δικούς του παραμέτρους λειτουργίας και χρησιμοποιεί συγκεκριμένες μεμβράνες που είναι κατάλληλες. Τα πλεονεκτήματά της είναι πολλαπλά: • Ένα concept ειδικά προσαρμοσμένο στη φιλτράρισμα μεγάλων παρτίδων κρασιών. • Αυξημένη παραγωγικότητα • Βελτιστοποιημένη οργάνωση: η επεξεργασία σε απευθείας σύνδεση των υπολειμμάτων επιτρέπει την τήρηση των φιλτραρισμένων παρτίδων κρασιού. • Τελείως αυτοματοποιημένες διαδικασίες. • Αρχειοθέτηση δεδομένων μέσω USB. Ροή: έως 10 hl/h ανά μονάδα ανάλογα με τους τύπους κρασιών και τις λειτουργικές συνθήκες Flavy FX tandem Επιφάνεια φιλτραρίσματος (m²) Μήκος (mm) Πλάτος (mm) Ύψος (mm) FX6 / 2 72 + 12 2906 2258 1960 FX8 / 2 96 + 12 3210 2568 2229 FX10 / 3 120 + 18 3485 2568 2304 FX100 / 3 120 + 18 5175 3257 2442 FX200 / 3 240 + 18 6925 3257 2442 FX300 / 6 360 + 36 8675 3366 2893